Webdesign is een belangrijk en complex proces, waarvoor vele vaardigheden vereist zijn. Enkele van deze vaardigheden zijn:

– HTML

– XHTML

– CSS

– Flash

– Javascript

– PHP (Programmeren in PHP)

– PHP MySQL (Website Database Management Systeem), en

– XML

– ASP (Active Server Pagina’s)

Deze vaardigheden vormen de basisbouwstenen van webdesign. Net als alle andere processen om een website te laten werken, is webdesign opgebouwd uit de meest elementaire bouwstenen.

HTML – HTML is de basis voor alle websites, zonder uitzondering. HTML (Hypertext Markup Language) is geen programmeertaal; het is eerder de bouwsteen voor het ontwerpen van websites. Websites worden niet ontworpen in talen als PHP of ASP; ze bestaan eerder uit webpagina’s (meestal slechts één pagina) met de HTML als belangrijkste bouwstenen. Het ontwerpen van websites gebeurt op deze manier met drie hoofdtalen: HTML, XHTML, en CSS. Bij het maken van een webpagina worden deze gecombineerd.

 

Webdesign bureau

 

XHTML

XHTML (Extensible Hypertext Markup Language) is de meest gebruikte taal voor webdesign, en is de fundamentele bouwsteen van het web. XHTML, hoewel ontworpen voor programmeurs, is verre van een programmeertaal. Deze methode van webdesign maakt het mogelijk de webpagina niet alleen in browsers te bekijken, maar ook in bepaalde populaire mobiele apparaten en de met internet verbonden televisie. Het bevat bepaalde extra functies van het gebruik van bepaalde gespecialiseerde software, maar vereist niet noodzakelijkerwijs dat u die hebt. De visuele basis mogelijk maken! het definiëren van taalgebruik kleuren, animaties en geavanceerde video-effecten.

HTML – HTML is de fundamentele bouwsteen voor webdesign. Naar welke informatie bent u op zoek?

Wanneer is de beste tijd om uw bedrijfs aanbiedingen te tonen?

Als u op zoek bent om uw aanstaande Reis parken met aobal site te promoten, wilt u deComa Academy opkomst laten zien doen? Wilt u de nieuwste tolwegen laten zien? De late avond invoeren? geld besparen prijzen voor soortgelijke goederen? Ontwerp uw site met de juiste trefwoorden en management opties het wanneer uw pagina te tonen.

De SEO – ZOEKMACHINES. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is net als online marketing, met dezelfde strategieën die u gebruikt om uw site te promoten, sommige effectiever dan andere. halen uw zoekwoorden als aanvallen en richten hun inhoud met de juiste zoekwoorden.

Flash – Flash geeft u de mogelijkheid om dezelfde producten en diensten te gebruiken die u nu op het net kunt vinden, en tegelijkertijd interactiviteit aan uw site toe te voegen.

uscource – meet uw website-eisen aan een vreemd land. bespreekt het belang van reisbestemming, terwijl de sites kunnen worden gericht op andere relevante steden of staten.