Wetenschappers hebben ontdekt dat het drinken van groene thee kan helpen bij het beheersen en vervolgens elimineren van de slechte adem van de mond. Een slechte adem is voor veel mensen een groot probleem. De meeste mensen hadden veel tandheelkundige behandelingen geprobeerd zonder veel succes. Ze wezen er allemaal op dat de slechte adem veroorzaakt werd door mondbacteriën.

 

Maar vandaag heeft een team van onderzoekers een nieuw onderzoek vrijgegeven waaruit blijkt dat groene thee halitose (slechte adem) kan tegengaan. Dit zou de eerste studie zijn die aangeeft dat groene thee gebruikt zou kunnen worden als een valide remedie tegen slechte adem.

 

Groene thee bevat bestanddelen die catechinen worden genoemd. Dit zijn kleine moleculen die het vermogen hebben bacteriën te doden en uit de mond te verwijderen. Catechinen zijn de moleculen die er in feite voor zorgen dat het lichaam meer slijm aanmaakt. Slijm is een speciaal soort essentieel weefsel voor je mond. Het levert voedingsstoffen en water en werkt als een smeermiddel.

 

Hoe werken kruidenthee bladeren?

 

bladkruiden thee Locatie onbekend voor sommige mensen De belangrijkste hulp bij het bestrijden van een slechte adem is de praktijk van mondhygiëne. De reden hiervoor is dat kruidenthee bladeren grote hoeveelheden chlorofyl bevatten. chlorofyl is een krachtige anti schimmel verbinding. Daarom zijn de bladeren van groene thee zo’n populaire behandeling voor slechte adem.

 

Chlorofyl is het ingrediënt dat groene thee zijn bijzondere en gezonde eigenschappen geeft. Groene thee helpt bacteriën te bestrijden buizing en waterstofperoxide enzymen bestrijden en remmen de productie van vluchtige zwavelverbindingen (VSC). Ze remmen de werking van die bacteriën en houden de mond vochtig.

 

Enkele van de bekende heilzame bacteriële eigenschappen van groene thee zijn;

 

o Het verbetert de doorbloeding en vermindert de vorming van tandplak. Tandplak is een bijproduct van de activiteit van anaërobe bacteriën en komt langzaam vrij via de poriën van de tong en de wang. Met een kopje groene thee kan een hele dag worden volgemaakt. Door groene thee te drinken vlak voor of na de maaltijd elimineert u de VSC die door de bacteriën wordt geproduceerd.

 

o Het helpt bij de regeneratie van bindweefsel en versterkt het collageen in het tandvlees waardoor de ophoping van tandplak wordt beperkt.

 

o Het helpt Herhaaldelijk gedurende de dag is aangetoond dat groene thee de activiteit vermindert van de bacteriën die tandvleesontsteking (Gingivitis) veroorzaken.

 

o Het is ook nuttig vanwege zijn vermogen om de vorming van bestaande plaque te voorkomen.

 

De voordelen van groene thee voor de mondgezondheid zijn zo belangrijk voor onze algemene gezondheid en de gezondheid van onze tanden. in de keel, kan het braken veroorzaken. Het is nuttig bij het lokaliseren van een infectie vanwege de antibacteriële eigenschappen. Het probleem ligt in het feit dat, wil het effectief zijn, de chirurg in staat moet zijn om het geïnfecteerde gebied effectief te wassen, wat op zijn beurt een contact met een drinkglas en een teil met idealiter schoon water vereist. elke vorm van verontreinigde apparatuur zou anaërobe bacteriën in staat stellen om te gedijen en zo in de bloedbaan te komen en de longen te beginnen te beïnvloeden.

 

 

TANDARTS ZOETERMEER

 

De mondverzorging die u vanaf het moment dat u opstaat tot het moment dat u gaat slapen uitvoert, kan een verschil maken bij het verminderen van het gevaar van bacteriële infectie. Hier zijn enkele handelingen die u kunt overwegen

 

  1. Poets uw tanden zo vroeg mogelijk met een tandpasta op fluoride basis, omdat dit uw tanden beter bestand maakt tegen aanvallen.b. Zorg ervoor dat u een tandenborstel gebruikt die de juiste maat heeft en de juiste bewegingen maakt.c. Vraag uw tandarts wat voor opzetborstels hij aanbeveelt. Het is altijd beter om een borstelkop te gebruiken die een fractie kleiner is dan de borstel die u in het verleden heeft gebruikt. Als u een gaatje hebt, moet u het gaatje verwijderen en het gebied schoonmaken. Doe dit met een antisepticum.d. U moet uw tanden ten minste tweemaal per dag poetsen en na elke maaltijd. Het is ook zeer belangrijk om te gorgelen met een mondwater op basis van fluoride.c. U moet uw tandenborstel een keer per maand vervangen. Als de borstelharen te ruw zijn, zal uw tandvlees terugtrekken en dit zal een goede reiniging van de tanden verhinderen.f. Vergeet flossen niet. Dit is de enige manier waarop u tussen de tanden kunt reinigen. Een handtandenborstel reinigt slechts 1/3 van het tandoppervlak. Een elektrische tandenborstel reinigt grondiger. Het is aan te bevelen met druk te flossen, omdat zachte streken gedurende de eerste vijf minuten ervoor zorgen dat voedseldeeltjes, tandplak en andere resten worden verwijderd.

 

U moet constant water drinken. Omdat dit je hydrateert en je weghoudt van uitdroging moet je altijd water op je plaats en op je bureau hebben. Het is belangrijk om water te drinken of u nu op het werk, op school of thuis bent.